Fytac Fysiotherapie


vrijdag 5 april 2019 om 14:05

Fysiotherapie

Wij zijn een paramedisch centrum voor fysiotherapie (voor specialisaties klik hier), oefentherapie, ergotherapie, diëtetiek en psychomotorische therapie. U kunt van onze diensten gebruikmaken op zes locaties: Belt-Schutsloot, Genemuiden, Kampen Hasselt, Meppel en Urk. Binnen ons netwerk werken wij samen met kinderfysiotherapie, bekkenbodemtherapie, mensendieck, logopedie, podotherapie en tweedelijnszorg als de ISALA klinieken en het Antonius Ziekenhuis in Sneek.

Training

Voor Fytac Fit kunt u terecht op vier van onze locaties, Genemuiden, Urk, Meppel en Hasselt. Men kan zowel individueel als in groepsverband trainen en onze centra zijn kleinschalig van karakter. Persoonlijke aandacht, outillage en professionele begeleiding zijn kenmerken van onze organisatie. Het doel van Fytac Fit is cliënten op verantwoorde wijze fitter te laten worden. Ook worden er binnen Fytac Fit multidisciplinair beweegprogramma’s aangeboden voor: diabetes (type II), obesitas, hartrevalidatie en COPD.

Advies

De fysiotherapeut is de specialist in bewegen. Bij ons kunt u terecht voor behandeling maar ook voor het voorkomen van blessures en klachten. Tijdens een eenmalig consult kunnen wij een health check uitvoeren, zodat we u kunnen adviseren in het opbouwen van uw conditie. Maar ook voor het aanmeten van een brace om overbelastingsklachten te voorkomen kunt u bij ons terecht.

Rembrandtlaan 68
7944 GK Meppel
T: 0522 – 26 16 88

class="menu-item last-menu-itemve-menu" class="">
  • Over ons
  • Contact
  • Agenda
  • Nieuws
  • Partners