Hersenletsel.nl


donderdag 24 mei 2018 om 07:13

Wij nodigen u van harte uit voor onze vijfde bijeenkomst in het ISALA-ziekenhuis te Meppel. Deze lotgenoten samenkomst op vrijdag 1 juni 2018 begint om 14:00 uur in de Dokter Roelfsema-zaal. U kunt bij de receptie vragen hoe u in de genoemde zaal kunt komen! We hopen dat er, naast de mensen die er vorige keer waren, ook nog anderen zullen zijn. Natuurlijk is er ook nu weer gelegenheid om met elkaar kennis te maken en we zullen u graag informeren over de opzet van de lotgenotengroep. Maar we willen ook graag van u vernemen waar u belangstelling voor hebt, uw ideeën zijn zeker welkom. Voor deze middag hebben we een ervarings-deskundige – René Fransen – uitgenodigd om ons uitleg te geven over Afasie en Apraxie.

Zoals we in vorige bijeenkomsten al hebben aangegeven vragen we bij de koffie € 1,50 p.p. Met de opbrengst dekken we de kosten die we moeten maken voor het houden van onze samenkomsten.

Hieronder ziet u de datum voor de eerstvolgende bijeenkomst zodat u deze vast in uw agenda kunt noteren: vrijdag 6 juli 2018. We vervolgen onze bijeenkomsten na de zomervakanties en we zullen u dan opnieuw hiervoor uitnodigen.

Graag vernemen we van u wanneer u niet aanwezig kunt zijn. Hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande mailadressen:

jeheboer@kpnmail.nl of jac-de.jonge@home.nl of bellen naar:
Mevr. J. Boer, Hoogeveen. Tel. 0528-272687
Dhr. J. de Jonge, Hoogeveen. Tel. 0528-266690
(Beiden zijn regio coördinator voor de regio Zuid-West Drenthe van HERSENLETSEL.NL)

class="menu-item last-menu-itemve-menu" class="">
  • Over ons
  • Contact
  • Agenda
  • Nieuws
  • Partners